Wie krijgt Groene Pluim in Willebroek?

31 Oktober 2019

Wie krijgt Groene Pluim in Willebroek?

Op zaterdag 7 december reikt Groen Willebroek tijdens de jaarlijkse ‘Babbelborrel’ haar Groene Pluim uit. Dat is een symbolische aanmoedigingsprijs die de Willebroekse groenen jaarlijks uitreiken aan een persoon of een organisatie die zich sociaal en ecologisch bijzonder verdienstelijk maakte in onze gemeente.

De inwoners van onze kanaalgemeente krijgen tot en met donderdag 7 november de tijd om zelf personen of organisaties te nomineren. Dit kan op de website www.groenwillebroek.be, waar je de naam van de genomineerde op een formulier invult en kort motiveert waarom je deze nominatie indient.
Daarna wordt een shortlist van drie genomineerden opgesteld en bepaalt de publieksstem mee wie de Groene Pluim 2019 wint. Vlaams Parlementlid Tine Van den Brande zal de prijs op 7 december tijdens de ‘Babbelborrel’ uitreiken.

Eerdere laureaten van de Groene Pluim in Willebroek: De Leentuinvrienden (2016), Maria Siebens voor haar jarenlange inzet voor de Wereldwinkel en de 11.11.11-actie (2017), Transitie Vaartland (2018).

https://forms.gle/MofK7PtagabbJLts5