Kathleen Van Dyck

20 Juli 2018

Kathleen Van Dyck

#10

Als voormalig volwassen begeleidster van Chirojeugd en vrijwilliger voor IE-zwembad 't Dolfijntje zit engagement me in het bloed.

Ik engageer me dan ook graag voor Groen in de strijd voor een gezonde omgeving en een leefbaar klimaat… een basisrecht voor iedereen!

'Ik engageer me dan ook graag voor Groen in de strijd voor een gezonde omgeving en een leefbaar klimaat… een basisrecht voor iedereen!'

'Binnen onze gemeente hecht ik veel belang aan de aanwezigheid van voldoende open ruimten en natuur. Openbare plaatsen, waar kinderen en jongeren welkom zijn en ze zich kunnen uitleven, zijn essentieel - zeker ook voor onze plaatselijke jeugdwerking.  Groene, gezellige ontmoetingsplaatsen zijn trouwens ideaal tegen de vereenzaming van velen in onze gemeente. 

Als regelmatige fietser vind ik veilige voet- en fietspaden in heel Willebroek en de deelgemeenten noodzakelijk. In heel Willebroek de verkeerssituatie kidsproof maken, is een mooie doelstelling. Dit werkt uitnodigend en zet mensen aan tot wandelen en fietsen. Hieraan wil ik als gedreven Willebroekenaar werken met Groen.