Nathalie Van der Velden

12 Juli 2018

Nathalie Van der Velden

#18

Als kind van een gemengd huwelijk vind ik diversiteit heel belangrijk. Willebroek is een gemeente met veel diversiteit en we kunnen het samenleven tussen al deze culturen echt wel fijner maken. Hoe meer mensen betrokken worden en participeren, hoe meer mensen zich thuis voelen, toch?

In ons centrum is er veel werk aan de winkel. In de donkere wintermaanden valt de leegstand zodanig op dat je er bijna mistroostig van wordt. Laten we van onze diversiteit een troef maken kansen geven om via pop-ups in gezellige winkels onze gemeente terug leven in te blazen.

'Laten we van onze diversiteit een troef maken kansen geven om via pop-ups in gezellige winkels onze gemeente terug leven in te blazen.'

Onze rand telt al heel wat groene zones waar het aangenaam vertoeven is. Willen we echter ons centrum terug bruisend maken, dan is het vooral belangrijk dat we het autoluw maken en groene oases creëren. Zwaar verkeer moet omgeleid worden, fietsers en wandelaars moeten zich veilig en vlot kunnen verplaatsen.

Dit is het Willebroek waarin ik wil wonen. Hier wil ik mij samen met Groen-EOS voor engageren.